Ansættelsesforløb

Vi er optaget af at du skal vise den bedste version af dig selv og at du bliver en succes.

Du er allerede en værdifuld person i en anden virksomhed, eller måske er du imellem jobs, eller du har netop afsluttet en uddannelse. Det kan også være at du er i gang med en uddannelse og har brug for et praktikforløb eller et studiejob.

Uanset din situation er vores fokus rettet på at et ansættelsesforløb hos Sonlinc skal være trygt og fortroligt. Vi er opmærksomme på at det er mindst lige så stor en beslutning for dig som for os.

Et ansættelsesforløb vil typisk bestå af flere møder med ledere og andre medarbejdere for bedt muligt at sikre at kemien er god og at konditionerne for at du kan blive en succes i jobbet er optimale.

Vi vil også introducere dig for alle relevante aspekter, så du kan træffe din afgørelse med ro i maven. Vi vil sørge for, at afstemme forventninger og ønsker til et eventuelt samarbejde, inden du vælger at blive en del af os.

Den gode ansøgning med et velstruktureret CV er aldrig en ulempe. Men hvis du føler at Sonlinc er en arbejdsplads for dig vil vi hellere have at du giver os et telefonopkald eller en kort mail end at du ikke gør noget.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i Sonlinc.

"Jeg kunne ikke have fået en bedre modtagelse. Søde kollegaer, skønne omgivelser, god ledelse og i det hele taget et rigtig godt arbejdsmiljø."

Nina Holmgaard, Økonomiassistent
Pernille Victoria Hee

Kontakt os og høre mere om dine muligheder i Sonlinc

Pernille Victoria Hee HR Konsulent