Mød en Sonlinc medarbejder

Et fantastisk skifte som kun har budt på udvikling og større ansvarsområder

LWG reduceret.jpg

Lykke Warming Grave

Jeg blev i Januar 2017 ansat som driftskonsulent i Sonlinc. Jeg har en baggrund fra regnskab og afregning, men havde aldrig før haft med forsyningsbranchen at gøre. Derfor var jeg naturligvis nervøs overfor hvordan jeg ville blive modtaget.

Men det blev gjort til skamme. Da jeg mødte ind første dag, blev jeg mødt af smil, stor imødekommelse og blomster på bordet. Jeg fik hurtigt smidt nervøsiteten og følte mig velkommen, selvom jeg blev ansat i en periode med ekstrem travlhed.

Der var planlagt en introperiode over 4 uger, hvor jeg bl.a. havde opfølgningssamtale ugentlig med min nærmeste leder. Det gav en stor tryghed, at jeg hver uge kunne gennemgå mine indtryk og få en generel snak om, hvordan det gik. Det betød også, at jeg hurtigt opnåede en stor tillid til at min nærmeste leder, var en person, jeg kunne gå til, når jeg havde brug for sparring eller blot en snak om evt. udfordringer.

I disse 4 uger havde jeg også tilknyttet en ”Buddy” som jeg til enhver tid kunne henvende mig til. Min ”Buddy” hjalp mig godt i gang og guidede mig trygt igennem min opstartsperiode.

At være driftskonsulent i Sonlinc er udfordrende, og du har sjældent to dage, der er ens – jeg har på ingen måde fortrudt at jeg tog skiftet. Et fantastisk skifte som kun har budt på udvikling og større ansvarsområder.

"Så hvis man trives på en arbejdsplads, der er i bevægelse, og som gerne giver dig udfordringer og ansvar, så er Sonlinc et rigtigt godt sted at søge ind hos."

Driftskonsulent Lykke Warming Grave

Se vores ledige stillinger

Jobs