Sonlinc Service Desk

Sonlinc Support lancerer ny kundeportal – Sonlinc Service Desk

02. april, 2019

Sonlinc servicedesk (2).png

I foråret 2018 igangsatte vi et større forandringsprojekt baseret på ITILs principper, hvor målet var, at sætte Sonlincs kunder i centrum for vores serviceydelser. Dette har ledt til en omorganisering af den samlede supportafdeling, ansættelse af en ny supportchef og som kronen på værket, implementeringen af vores nye kundeportal, Sonlinc Service Desk, som vi i går lancerede.

Alle kunder er fra 1. april 2019 koblet op på Sonlinc Service Desk. Inden lanceringen har alle kunder deltaget i webcasts med introduktion og undervisning.

”Implementeringen af Sonlinc Service Desk er en milepæl på rejsen mod øget kundetilfredshed og systemunderstøttelse af vores processer. Effektiv Incident håndtering, overblik og rapportering er nogle af de områder hvor vi kommer til at stå langt stærkere. Derudover vil vi uden tvivl også komme tættere på kunderne, da kommunikationen med kunden bliver væsentligt lettere, hvilket vil forbedre sags håndteringen. Sonlinc Service Desk bliver en gevinst for vores kunder, og ikke mindst for os selv”.

Peter Carlsen, Supportchef hos Sonlinc

Vi har gjort en stor indsats for, at fokusere på at forbedre vores kundeområde. Sonlinc Service Desk er håndgribeligt og overskueligt, da den er mere automatisk, og gennemsigtigheden i systemet er til fordel for både os og vores kunder. Vi har arbejdet iterativt i denne proces, da vi  har arbejdet med systemet samtidig med processerne. Da vi selv har stået for implementeringen af systemet, har vi herved sikret, at der ikke er gået information tabt, og at Sonlinc Service Desk er blevet præcis, som vi ønskede det.

Igennem implementeringsforløbet har vores kunde Energi Fyn været testere af Sonlinc Service Desk, og samarbejdet har fungeret rigtig fint. Energi Fyn har været gode sparringspartnere, og det har været meget brugbart at få deres feedback og bekræftelse på, at systemet virker efter hensigten.

”Hele testforløbet har været en god oplevelse, og der har løbende været plads til at give feedback. Det at være en del af sådan et forløb betyder, at vi har haft indflydelse og været med til at forme det nye system. Sonlinc Service Desk giver os mulighed for nemmere at følge forløbet på en specifik sag, og være i direkte kontakt med sagsbehandleren”.

Pia Lunde, Afregningskonsulent hos Energi Fyn
Lykke Warming Grave

Vil du høre mere om Sonlinc Service Desk?

Lykke Warming Grave Driftskonsulent