Ansættelsesforløb

Vi er optaget af, at du viser den bedste version af dig selv, og at du bliver en succes.

Du er allerede en værdifuld person i en anden virksomhed, eller måske er du imellem jobs, eller du har netop afsluttet en uddannelse. Det kan også være, at du er i gang med en uddannelse, og har brug for et praktikforløb eller et studiejob.

Uanset din situation er vores fokus rettet på, at et ansættelsesforløb hos Sonlinc skal være trygt og fortroligt. Vi er opmærksomme på, at det er mindst lige så stor en beslutning for dig som for os.

Et ansættelsesforløb vil typisk bestå af flere møder med ledere og andre medarbejdere for bedst muligt at sikre, at kemien er god, og at konditionerne for, at du kan blive en succes i jobbet, er optimale.

Vi vil også introducere dig for alle relevante aspekter, så du kan træffe din afgørelse med ro i maven. Vi vil sørge for at afstemme forventninger og ønsker til et eventuelt samarbejde inden du vælger at blive en del af os.

Den gode ansøgning med et velstruktureret CV er aldrig en ulempe. Men hvis du føler, at Sonlinc er en arbejdsplads for dig, vil vi hellere have, at du giver os et telefonopkald eller en kort mail, end at du ikke gør noget.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i Sonlinc.

"Jeg kunne ikke have fået en bedre modtagelse. Søde kollegaer, skønne omgivelser, god ledelse og i det hele taget et rigtig godt arbejdsmiljø."

Nina Holmgaard, Økonomiassistent
Pernille Victoria Hee

Kontakt os og hør mere om dine muligheder i Sonlinc

Pernille Victoria Hee HR-Chef