Magnus Dalèn Jensen, Studentermedhjælper økonomi

Magnus er ansat som studentermedhjælper i økonomiafdelingen. Sideløbende med jobbet læser han en bachelor i HA-Almen på Copenhagen Business School.

Oversigt
MDJ 2.jpg

Magnus Dalèn Jensen

Hvorfor valgte du Sonlinc som arbejdsplads til dit studiejob?

Jeg stod i sommeren 2018 i en situation, hvor jeg havde studeret et års tid og ville på det tidspunkt gerne ud og have noget erhvervserfaring. Jeg valgte Sonlinc, da de søgte en studentermedhjælper med arbejdsopgaver, der var præcist rettet mod mit studie og derfor hurtigt fangede min interesse. Jeg valgte Sonlinc frem for et andet studiejob på daværende tidspunkt, på grund af de spændende arbejdsopgaver de kunne tilbyde, samt den store mulighed for at udvikle sig og løbende få nye arbejdsopgaver. En anden væsentlig faktor i min overvejelse var, at de gav et rigtig godt førstehåndsindtryk, hvor jeg følte mig meget velkommen.

Hvilke tanker havde du inden du startede hos Sonlinc?

Mine forventninger var ret høje inden min første dag hos Sonlinc, grundet min opfattelse af hele ansættelsesprocessen, som var meget professionelt anlagt. Selvfølgelig var der også en vis grad af nervøsitet forbundet med den første dag et nyt sted, men det forsvandt efter den varme modtagelse, hvor jeg hurtigt følte mig en del af organisationen.

Starten og inddragelsen i økonomiafdelingen og Sonlinc

Jeg blev taget rigtig godt imod af alle de nye kolleger, hvor jeg fik en rundvisning og blev budt velkommen. Derudover lærte jeg hurtigt, at der var styr på selv de små detaljer hos Sonlinc. For eksempel var alt gjort klar til mig på forhånd, hvilket var en super fed følelse. Alt virkede fra starten af, og hvor alt det praktiske blev ordnet på første arbejdsdag med et smil på læben.

Selve inddragelsen i økonomiafdelingen var ikke lige til, og krævede derfor meget introduktion og læring. Dette var dog intet problem, da der blev brugt god tid på at forklare og introducere tingene, i stedet for at jeg bare blev kastet ud i det. Derudover kan jeg altid spørge, hvis jeg er i tvivl og få et hurtigt svar.

Hvad lægger du mest vægt på i dit arbejde hos Sonlinc, og hvorfor?

Det jeg lægger mest vægt på i mit arbejde hos Sonlinc er, de gode muligheder for at forbedre og udvikle mine professionelle- og personlige kompetencer. I økonomiafdelingen er der en del faste opgaver, men stadig frihed under ansvar, hvilken øger mulighederne for at sætte sit eget præg på arbejdsopgaverne.

Hvordan er det at være studentermedhjælper hos Sonlinc?

At være studentermedhjælper i Sonlinc er udfordrende og spændende, og dermed en super fed arbejdsplads. Jeg lærer personligt noget nyt hele tiden, som både er relevant for studiet, men også i den grad er med til at skabe fremtidsmuligheder. Jeg har på intet tidspunkt fortrudt mit valg af Sonlinc, som har budt på udvikling og større ansvarsområder. Når alt kommer til alt, føler jeg mig meget privilegeret over, at få muligheden for at arbejde i Sonlinc og være en del af det fællesskab, der arbejder hårdt for at sætte sit præg på forsyningsbranchen i Danmark.

 

Som studentermedhjælper lægger jeg stor vægt på den fleksibilitet Sonlinc tilbyder i forhold til studiet. Det er virkelig fedt, at Sonlinc går så meget op i deres medarbejderes uddannelse og deres individuelle situation uden for arbejdet, og dermed skaber plads til alle.

Studentermedhjælper Magnus Dalèn Jensen