Net administration

Spar tid, kræfter og opnå større sikkerhed i validering af data og udstyr.

SonWin giver dig ekstra hestekræfter og funktionalitet, når du planlægger, administrerer og optimerer din forretning.

Det daglige manuelle IT slid er stort set forsvundet, og på en række områder behøver du kun at gribe ind, når SonWin registrerer, at der foregår uregelmæssigheder.

Det tager tid og regnekraft at finde fejlmeddelelser og korrigere dem. For at undgå unødvendigt ekstra-arbejde, validerer SonWin straks al data imod forventede resultater. Det sker så snart SonWin modtager dine data. Data i normalområdet flyder til gengæld automatisk videre til markedskommunikation, rapportering - eller fakturering på kunde- og leverandørsiden.

Planlægning og styring af den lovmæssige statistiske målerkontrol og andre installations-opgaver administrerer du også via SonWin. Det er fx opgaver, der sættes i værk via kundeservice, via DataHub'en eller installationsblanket.dk.

Kort sagt har vi designet SonWin, så platformen optimerer din virksomhed. Du sparer tid og ressourcer. Du opnår større sikkerhed i forhold til komponenter i dit net. Og du stoler på, at SonWin opbevarer dine data sikkert - og lærer dig at bruge dem offensivt i udviklingen af din forretning.

Hvis du vil vide mere

Kontakt